19. DEC // KARAMELSAUCE U. RAFFINERET SUKKER

20. DEC // AT SÆTTE FACADE PÅ & MEDICIN?

Glædelig 20. December. Det har indtil videre været en vild måned for mig. Jeg har fået nogle ret så personlige indlæg ud. I dag vil jeg komme ind på det med, hvordan man kan sætte en facade op. For eksempel når jeg snakker med mine veninder, så siger de ofte “Ej, jeg vidste slet ikke, at du havde det sådan. Du er altid så glad og overskudsagtig.”, og jeg svarer altid, at det troede jeg også at jeg var. Jeg fortrænger ting og skubber det væk, tager alle andres problemer til mig og så kan jeg tænke på dem i stedet, hvis du forstår, hvad jeg mener. Ikke ment på den der “Jeg tænker bare altid på alle andre først end mig selv”-agtige måde, men mere for bare at glemme mine egne. Det kan man altså ikke blive ved med. Til sidst knækker man sgu.

Noget ret så skræmmende var, da jeg var hos psykolog-damen, og vi snakkede om, hvem jeg mon var, hvis jeg ikke havde alt det her mad-ræs, stress og depression. Det mest skræmmende ved det hele er, at det ved jeg ikke. Jeg aner det ikke. Jeg har levet sådan her altid, føler jeg. Det her er ikke bare lige en overnight stressbølge og åndssvage overbevisninger, jeg er hoppet med på, men noget der har stået på i flere år. Nok kan man sætte en facade på overfor alle andre, men når man ikke engang selv ved, hvem man ville være uden alt det her, så synes jeg at det begynder  at være ekstra skræmmende. Det tror jeg også har været med til, at gøre den her tid hård. Det er en stor mundfuld at sluge, at man pludselig har fået sat ord på, hvad det er, der er galt. Både lettelse men også meget underligt. Jeg føler mig ikke, som en pige med depression og spiseforstyrrelse. Langt fra.

Medicin?

I morgen skal jeg til lægen, så han kan lave en recept, så jeg kan komme på medicin. En ting jeg har været meget imod længe. Det er jeg stadig, men jeg er der, hvor jeg er villig til at prøve det. Og hvis det får mig til at få det bedre, ville andet være dumt.


En lille update herfra, og et håb om at gå imod bedre tider.

Jeg håber Du har en dejlig 20. december, og så ses vi igen i morgen her på bloggen!

25637323_10214330916444139_2135504776_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19. DEC // KARAMELSAUCE U. RAFFINERET SUKKER