21. DEC // 3 BEGYNDERTIPS TIL AT BLIVE VEGETAR/VEGANER

23. DEC // DET SKAL JEG SPISE JULEAFTEN

GLÆDELIG 23. DECEMBER. Så er det i morgen. Dagen vi alle har ventet på. I dag står dagen for mit vedkommende på arbejde 7-15, og efter skal jeg lave julemad med min mor. Jeg tager nemlig selv min mad med, da jeg jo ikke skal spise and, flæskesteg eller den sovs, der er lavet med kød(saft??? det lyder klamt) i.

Jeg har lavet lidt research på, hvilke opskrifter jeg vil lave, og da der er flere der har vist interesse i et indlæg med inspiration til en vegetarisk/vegansk jul, så har jeg lige fundet nogle lækre opskrifter her:

Svampesteg med aubergine

Vegansk “and” – Mock duck kan købes i de fleste asiatiske butikker. Hvis du er fra Aalborg, så ligger der en i Danmarksgade og en i Nørregade. Jeg er medlem af en masse veganske grupper på Facebook, og der er det det, de fleste skal have, så det må jeg prøve!

Morsbrød – Vegansk farsbrød med svampe & nødder

Brun sauce – Der SKAL brun sauce til juleaften, og derfor jeg har fundet denne lækre opskrift, som jeg skal lave.

Derudover skal min mor og jeg lave rødkålssalat og spidskålssalater, og så skal jeg selvfølgelig spise kartofler og brunede kartofler.


2. Juledag har vi julefrokost med familien igen, hvor jeg har tænkt mig at lave en vegansk postej og nogle veganske frikadeller af en art. Det er nemlig ting jeg ikke vil gå glip af her i julen, men man kan sagtens få rigtig god julemad, man kan spise med god samvittighed og stadig være lækkert og julet.

Jeg regner med, at få taget nogle billeder af min julemad, så jeg kan vise jer det endelige resultat!25855828_10214353967460400_1134059713_o

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21. DEC // 3 BEGYNDERTIPS TIL AT BLIVE VEGETAR/VEGANER