QUOTES OF THE DAY #1

JEG ER SKØN.

It’s all about self-love. Og jeg er skøn. Det må man godt sige. Man skal jo helst synes, at man selv er skøn, ellers er der jo ting man skal ændre.

Efter at jeg over en længere periode har fokuseret meget på, at være positiv og at skabe en selvkærlighed, er det blevet en meget mere naturlig del af mig. Jeg tror, jeg i min tid, hvor min depression var værst, har gået i en negativ bobbel. Ej shit, jeg må have været træls at være sammen med. Nu er jeg langt mere positiv. Jeg prøver at se det positive i ting, der måske ikke er det fedeste.

Det giver altså bare en helt anden energi. Jeg er langt fra perfekt. Ingen er perfekte, og sådan er det. Det skal man lære at leve med, men man kan jo altid blive gladere for sig selv. Vi er jo alle dejlige. Det allervigtigste er, at vi selv synes det. “Your vibe attracts your tribe”. Det går jeg så meget ind for.

mig-ja

3. ting jeg har gjort for at skabe mere self-love og positivitet:

Jeg købte en Happiness Planner. Jeg har på det sidste postet nogle billeder på min instagram omkring den her Happiness Planner, og en del spurgte mig, hvor jeg har købt den. Jeg har købt den HER. I den skal man hver dag skrive til, som gør dig glad. Hvad du er taknemmelig for osv. Den er så god! Jeg har den med over alt.

Jeg snakker pænt til mig selv. Jeg gør alt, hvad jeg overhovedet kan for, at snakke pænt til mig selv. Jeg var rigtig slem til at tale mig selv ned engang, og det var helt klart en af de ting, der gjorde mig i så dårligt humør. Nu forsøger jeg at snakke pænt til mig selv hele tiden, og hvis jeg tager mig selv i at sige noget dårligt, så får jeg vendt det om til noget positivt.

Jeg bruger ikke tid på noget, jeg alligevel ikke kan ændre. Med det sagt, så tog jeg ofte en masse problemer til mig, som jeg hverken kunne ændre på eller bruge til noget. Jeg mener bare, at jeg f.eks. ikke gider at gå og være megasur over vejret. Ja, der er pissekoldt, men jeg kan ikke ændre på det, og jeg får det bedste ud ud af det. Det var bare ét eksempel – I hope you get it. Derudover skubber jeg ting væk, der ikke længere gør mig glad. Det kan være alt fra veninder/venner til tøj og mad.

Jeg har ikke lyst til at bruge tid på mennesker, jeg ikke bliver glad af. Derudover gider jeg heller ikke bruge tid på at snakke dårligt om folk. Shit, hvor var gymnasietiden fyldt med bagtaleri og negative ting. Det tager jeg fuldkommen afstand fra.


Jeg har holdt en pause fra min blog, fordi jeg har været i tvivl om, hvad jeg ville have af indhold på min blog. Jeg udvikler mig enormt meget som menneske for tiden, og lægger alt energi i, at blive en bedre version af mig selv.

Jeg har det godt, jeg er glad og jeg ved, at jeg bare skal blive ved med at kæmpe for det jeg gør. Så bliver alt helt ok igen!

Tak fordi du læste med. God mandag <3

4 kommentarer

 • Er vild med det her indlæg! Det giver så meget mening, og det burde man tænke meget mere over i hverdagen. Super godt billede, forresten <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Krøll

  Hvor er det dejligt at høre, at du har det bedre. Jeg har selv haft to depressioner, og er gudskelov kommet ud på den anden side. Du har så ret i de ting, du skriver. Du skal nok klare dig. 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Langer

   Tusind tak <3 Jeg er glad for at høre, at du er kommet ud på den anden side. Det giver håb! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

QUOTES OF THE DAY #1