JEG ER SKØN.

SELF-LOVE CHALLENGE / DAG 1

Self-love er så megavigtigt i den her tid, hvor sociale medier overtager vores billede af virkeligheden. Der er så mange, især piger, der godt kunne bruge en ordentlig indsprøjtning self-love, og det har jeg tænkt mig at gøre noget ved. Så hop med på min 10 dages self-love challenge og giv dig selv og din krop den kærlighed du fortjener. Lær dig selv at kende, udvikl dig dag for dag & bliv glad for dig selv – for du er lige præcis, som du skal være!

SELF-LOVE: THE KEY TO HAPPINESS

I dag er første dag på denne challenge, og vi lægger hårdt ud med en øvelse, der for nogle kan virke skræmmende. Men hæng i!!! For det SKAL være grænseoverskridende. DU KAN GODT!

LÆS OGSÅ: JEG ER SKØN

1. KIG DIG SELV I SPEJLET

Skriv fem ting ned på et papir, stil dig foran spejlet og læs de fem punkter op for dig selv. Det kan virke fjollet, men det er OK at være fjollet.

skaermbillede-2018-03-20-kl-01-22-14

SELF-LOVE CHALLENGE DAY 1


Jeg håber, Du er klar på denne challenge. Derudover giver jeg min varmeste anbefaling til at tjekke DR’s nye program ud omkring “De perfekte piger“. Det giver stof til eftertanke!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER SKØN.