SELF-LOVE CHALLENGE / DAG 1

SELF-LOVE CHALLENGE / DAG 2

Self-love challenge er på dag to, og jeg håber, du stadig er frisk på, at blive en endnu bedre udgave af dig selv, for dig selv. Den her udfordring handler nemlig ikke om noget som helst andet, end at gøre noget godt for dig selv.

Udfordringen i går gav dig forhåbentlig noget at tænke over. For hvor tit snakker du egentlig pænt til dig selv? Ikke særlig ofte vel? Det tænkte jeg nok.. Jeg kender det selv. Siden min “self-love”-rejse begyndte, er jeg blevet enormt overrasket over, hvor grimt jeg har talt til mig selv. Konstant. Tænk hvis du sagde alle de grimme ting til din veninde. Det ville du jo ALDRIG gøre. Tal til dig selv, som du ville tale til din veninde. Du er din egen bedste veninde, og du fortjener at elske dig selv.

LÆS OGSÅ: YOGA & STRESS

SELF-LOVE: DU ER NOK

Dagens udfordring kan være meget grænseoverskridende. Give it a go.

2. 3 TING / Challenge – YOU CAN DO IT

Skriv tre ting ned, du er glad for ved dig selv. Læs dem op for din ven/veninde/mor/far/kæreste.

skaermbillede-2018-03-20-kl-01-40-51

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELF-LOVE CHALLENGE / DAG 1