TILBAGE PÅ BLOGGEN

At være hende, der har det dårligt

Hende har jeg i lang tid været. Når de personlige indlæg har ramt min blog, har det oftest omhandlet en update om, hvordan det i virkeligheden står til. Når man så længe man kan huske har været hård ved sig selv, haft sine ting at kæmpe med og helt ubevidst gjort livet en tand værre end det egentlig er.. Ja, så har man jo længe været “hende der har det dårligt”. Og jeg har delt det meste med Jer. Det har været lidt en måde for mig, at komme ud med tingene på.

Havde jeg det virkelig så dårligt?

Ja, det havde jeg. Det er jeg selv ofte i chok over. Når man er “kommet ud på den anden side”, det har jeg stadig svært ved at sige, så er det hårdt at se tilbage på, at jeg har haft det sådan. Jeg har lyst til, at give mig selv den største krammer, og fortælle at det hele nok skal gå. Her er jeg i dag. GLAD. Tilfreds med tilværelsen, og jeg får det fortalt af både familie og venner, at de kan mærke det på mig.

Jeg er stadig lidt bange for, at være “hende der pludselig har det godt”. Misforstå mig ikke: Jeg er ufatteligt glad for det. Men hvad hvis jeg falder tilbage i de dumme rammer? Det gør jeg måske, men lige nu må jeg nyde, hvor jeg er. Shit, en omgang jeg har været igennem. Jeg er taknemmelig for, hvor jeg er nu. Det er med at fortælle sig selv, at man ikke skal gå og være så bekymret for fremtiden. Så kommer man let til at gå i en bekymringstilstand konstant, og det er til ingen verdens nytte.

Mit budskab: Lev i nuet. Vær taknemmelig for, hvor du er NU. Du er præcis, hvor du skal være. Nyd processen, hvis du er igang med et vægttab, en selvkærlighedsrejse eller hvad du end er på. NYD DET.

DET HELE SKAL NOK GÅ!

skaermbillede-2017-09-26-kl-13-15-06

1 kommentar

  • Jeg har selv været igennem det samme. Det er svært at anerkende når man selv har det dårligt men det er ligeså svært at anerkende, når man har det godt.

    / sisselsolsort.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGE PÅ BLOGGEN