At være hende, der har det dårligt

Om at finde en balance

Jeg tror, jeg er nået der til i livet, hvor det går allermest ud på, at finde en eller andet form for balance. En balance mellem min sunde livsstil, men med plads til at leve livet. Jeg gør det sgu hurtigt (beklager mit sprog), så megabesværligt og unødvendigt uoverskueligt, at leve et sundt liv. Især når det, jeg jo føler mig allerbedst tilpas i, er at leve en sund livsstil. Måske også en af grundende til, at der har været så åndssvagt stille herinde. Jeg prøver lidt at “finde mig selv”. Det lyder så fancy-pancy, men jeg tror, det er det min underbevidsthed er igang med. Forstå mig lige ret: Jeg lever langt fra sundt hele tiden. Jeg er godt klar over, at jeg ikke lige deler min søndag aften, hvor jeg sidder og spiser chips (lige nu). Faktisk har jeg lige haft nogle uger, hvor mad har haft lidt for stor indflydelse på mit liv, hvilket har ført til overspisninger. Så nu vil jeg forsøge, at tage jer med på min rejse mod et liv i balance. “Good luck” sidder min indre spiseforstyrret og deprimeret djævel og siger, men I can do it.

Jeg ønsker at fortsætte min blog, fordi jeg ofte har noget på hjerte, som jeg føler for at dele, men jeg går stadig og tænker over, hvad jeg skal dele og ikke skal. Jeg har jo i hele min tid her på bloggen været utrolig ærlig omkring min sitation. Det har jeg tænkt mig at fortsætte med, fordi jeg kan se, at det også kan være med til at hjælpe andre. Større motivationsfaktor behøves jo egentlig ikke.

skaermbillede-2018-05-13-kl-23-06-28


Læs også: At være hende, der har det dårligt

Følg mig her: INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være hende, der har det dårligt