Om at finde en balance

Veganske YouTubers – Mine favoritter

En stor motivationsfaktor for mig til, at leve af primært plantebaseret kost er YouTubers. Jeg har set YouTube videoer siden jeg var omkring de 12-13 år, og de sidste 3-4 år har mine favorit videoer klart været “What I eat in a day” i vegansk udgave. Hvis du følger med på min Instagram, så ved du, at jeg spiser overvejende vegansk. Med overvejende vegansk mener jeg, at jeg på ingen måde spiser kød og æg. Der kan sommetider ske det, at jeg får noget med nogle mælkeprodukter i, men jeg drikker ikke mælk, og vil allerhelst holde mig helt fra det.

Jeg får stor motivation fra YouTube, og på en af mine livestories på Instagram lovede jeg at liste mine yndlings kanaler, så her kommer de:

Alyse / Raw Aligment

Ellen Fisher

Kate Flowers & Mae Flowers

Maddie Lymburner

Tess Begg

Sarah Lemkus

Shine with plants

Olivia Budgen

Zanna Van Dijk

Lilykoy Hawaii

High Carb Hannah

Applesandamandas

Caitlin Shoemaker

 

skaermbillede-2018-05-13-kl-23-57-06

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at finde en balance