GENBRUGELIGE SUGERØR + FAVORIT SMOOTHIE

MINE VIGTIGSTE KOSTTILSKUD

Min aftenrutine indeholder i stor grad kosttilskud. Jeg synes, det er vigtigt at man både sørger for at pleje sig udenpå men også indeni. Derfor betyder det meget for mig, at give min krop noget, så den kan holdes sund og rask, trods omstændighederne.

Spirulina

En af de ting jeg især lægger meget vægt på er, at få mine daglige spirulinatabletter. Jeg har før skrevet om spirulina i form af shots og algens gavnlige effekter. Læs det HER. Nu har jeg erfaret, at tabletter er en lettere løsning for mig, da smagen ikke ligefrem er super. Spirulinatabletterne kan købes HER.

Livets olie

En anden vigtig ting, der er med til, at jeg kan gå i seng med ro i sindet er DENNE. Oil of life. Den skulle være med til at smøre tarmene, leddene osv, som jeg døjer med. Den har også været med til, at give mig en utrolig flot hud. Jeg kan kun anbefale alle, at tage sådan et shot hver aften inden sengetid.

skaermbillede-2018-06-05-kl-21-28-18

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GENBRUGELIGE SUGERØR + FAVORIT SMOOTHIE