MINE VIGTIGSTE KOSTTILSKUD

Hvad nu? Vægt og bloggens fremtid

Man ændrer, udvikler foretrækker jeg at sige, sig hele tiden som person. Min blog startede ud som en mad-blog. Stadig noget jeg holder utrolig meget af, at nørde med. Langsomt sneg der sig nogle “inspirations”- indlæg op til træningstøj osv., men for at være helt ærlig, så interesserer tøj mig simpelthen ikke. Misforstå mig ikke. Selvfølgelig vil jeg gerne have flot tøj på, men mærker og priser osv. siger mig absolut INTET. Jeg kan godt lide, at tage billeder til Instagram, sørge for at mit feed ser flot ud, men sådan et Outfit of the day-indlæg på blogs siger mig absolut intet. Nå, men jeg har hvert fald udviklet mig selv en del på  det seneste. På sin vis fundet mig selv mere. Jeg har droppet make-up de fleste dage, selvom det tidligere var en kæmpe passion for mig. Jeg prøver at blive den bedste udgave af mig selv.

Vægtøgning 

Hvis du følger med på insta, så ved du, at jeg kæmper med spiseforstyrrelse – mest overspisning, depression & ledsmerter. Det fylder utrolig meget, da jeg er en pige, der altid har elsket at træne.

For to år siden tabte jeg mig meget, og siden har min vægt været den vildeste elevatorvægt. I øjeblikket er jeg næsten oppe at veje lige så meget, som da jeg vejede mest. Det er MEGAnederen, og træls at indrømme. Også overfor sig selv. Jeg prøver stærkt, at komme tilbage, og tænker evt at tage jer med på min rejse. Fra NU og fremadrettet. Evt med billeder, hvilket bliver det mest grænseoverskridende for mig NOGENSINDE. Men jeg ønsker at være en inspiration, for andre og for mig selv. Er I interesseret i det?

En blog med mening

To be honest, så læser jeg aldrig blogs. Indlægget skal hvert fald have en ret så fangende overskrift før jeg klikker ind, og det er blogs med mere dybde end “Outfit of the day”. Hvilket jo også gør, at jeg ønsker, at min blog, som den længe har været, skal være med mere dybde. Personlighed, ærlighed og mere af mig og min hverdag. Jeg vil meget gerne høre fra dem, der stadig læser med herinde, trods stilheden, hvad de ønsker at læse.

Jeg er vild med at skrive, når jeg har noget på hjerte. Jeg vil rigtig gerne have mere træning, mere vegansk livsstil og mere af mine interesser ind. Inspiration til sund vegansk mad, mere interiør osv, hvad jeg spiser & generelt en hverdag.

SÅ ….

Kunne I tænke jer en vægttabsrejse herinde? Med billeder

Vil I have mere af min hverdag?

Hvad vil I gerne se fra mig?

8 kommentarer

 • Siham

  Hej Sofie! Jeg synes det er vildt fedt, at du gør din blog personligt og til noget du ønsker og finder interessant. Jeg vil glædeligt følge din rejse og lade mig inspirere! Du gør det så godt 🌸
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Langer

   Hej Siham,

   Taaak for din søde kommentar, og tak. Skøn dag til dig <3

   knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Ja! Det kunne være fedt at læse om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Sofie!

  Som pensioneret elite-svømmer er jeg vild med at læse dine indlæg og syntes, at du sætter nogle spændende emner i perspektiv.

  Du skriver, at du normalt ikke læser blogs, og jeg vil definere mig selv som præcis sådan en type. Dog læser jeg dine indlæg, så noget må du jo gøre rigtigt – personligt tror jeg på, at din ærlighed er den, som fanger min interesse.

  Fortsæt dit gode arbejde og skriv præcis de indlæg, som interesserer DIG! Så vil jeg helt sikkert flittigt læse med 🙂

  /Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Langer

   Hej Frederikke <3

   Tusind tak for din søde kommentar. Det gør mig utrolig glad at høre, at du kan lide at læse med! Tak tak tak. Dejlig dag til dig!

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  ja!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE VIGTIGSTE KOSTTILSKUD