Hvad nu? Vægt og bloggens fremtid

Bedste mad i Aalborg

Jeg elsker, som I nok har fattet, mad. Derfor er det vist snart på plads, at få strikket et indlæg sammen omkring gode madsteder i Aalleren. Steder jeg altid benytter mig af, når jeg har lyst til take-away-, café- eller restaurantmad. Hvis du har nogle anbefalinger på lækker vegansk mad i Aalborg, så smid endelig en kommentar. Her kommer mine favoritter:

Café Vi2

En ret populær café i midten af Aalleren. Ofte fyldt op med gæster, og det er megahyggeligt. Min favorit er deres veganske burger. De har gode veganske og vegetariske alternativer, som jeg klart synes er et besøg værd. Derudover er der altid god service, og maden kommer hurtigt. Helt klart et af mine favorit steder.

Penny Lane

En café på Boulevarden, som har en lækker vegansk falafel salat, som jeg er helt vild med. Udover at deres mad er rigtig lækker, en smule anderledes, på den gode måde, så er der også vildt hyggeligt inde. Mega hyggelig indretning. Den er jeg vild med!

Azzurra

.. er en italiensk pizza & pasta kæde, der ligger forskellige steder i Aa. Man kan både spise der, men de har også take-away, hvilket er mit foretrukne. Jeg ELSKER, og har altid elsket deres pizzaer. De er nemlig virkelig lækre, og ikke sådan en typisk snaskepizza fra den lokale. Misforstå mig ikke. Det kan også være lækkert, men sommetider så er en rigtig italiensk pizza altså bare bedst. Og det bedste er!!!!! DE HAR FÅET VEGANSK OST. Det er SÅ lækkert.

Karma Sushi

Mit absolutte favorit sushi i Aalborg. De har den bedste veganske sushi, og så er stedet bare vildt hyggeligt. Klart et besøg værd!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad nu? Vægt og bloggens fremtid