Make-up favoritter #1

At sætte label på sig selv / Identitetskrise?

Label-Sofie

Jeg tror, jeg er et sted i livet lige nu, hvor jeg er ved at falde til ro med, hvem jeg er.  Hvis man har fulgt med på Instagram i noget tid, så kan man ret tydeligt se, hvor meget jeg skifter rundt i forskellige “faser”/livsstile. Så har jeg en periode, hvor jeg elsker yoga, en periode, hvor jeg elsker kun at spise frugt og så videre. Sandheden er måske den, at jeg er typen, der enten går all-in eller lader være. Hvilket jeg lige nu er ved, at prøve at holde op med.

Jeg synes, det kan være svært, at skulle forsøge, at være en person på Instagram. Ikke, at jeg ikke er mig selv på min profil. Det er jeg. Jeg synes bare, at det kan være svært, at smelte alle de ting jeg elsker sammen til én person. Altså mig selv. På de sociale medier ser man jo oftest yoga-profiler, trænings-freaks, fuldblodsveganere, elsk-dig-selv-og-dine-deller-mennesker, eller en helt femte ting. Jeg er godt klar over, at det er fordi det er mennesker med passioner. Selvom jeg nok ikke helt vil indrømme det, så har det stor indflydelse på mig. Jeg føler, at man enten skal være det éne eller det andet. Hvorfor kan man ikke være en god kombi af det hele? Jeg tog en dag mig selv i, at tænke “nej, det kan du ikke spise, fordi nu er du sådan en, der træner”. Så blev jeg sur på mig selv. SELVFØLGELIG kan jeg det. Jeg sætter labels på mig selv konstant. Det er dét, jeg prøver at skubbe lang, langt væk. Jeg er, som jeg er. Og det er godt nok. (Der tænkte jeg lige på krumme sangen… gjorde du også det?)

Det har været utrolig svært for mig, at finde min plads i alt det her. Især fordi man jo gerne vil holde sig spændende på de sociale medier. Min ærlighed har fået mig langt i min blogger/SoMe-process, og den vil jeg fortsat holde fast i. Derfor laver jeg det her indlæg, fordi jeg er sikker på, at jeg ikke sidder alene med den her følelse.

Identitetskrise?

Jeg har altid grint lidt af veninder, eller andre for den sags skyld, der engang var i en crazy punker-ish-emo-periode. Så har vi haft det sjovt, og tænkt “Gud, det var godt nok en stor identitetskrise, man var i”. Og så har jeg været glad for, at jeg aldrig selv har været der. Sandheden er bare, at jeg ér lige præcis dér. Jeg suser rundt, og kan ikke finde hoved og hale i livet.

Jeg har lyst til, at være en træningsglad, makeupelskende OG madtosset person, der deler hverdagens skøre, gode og til tider trælse stunder. Jeg har ikke lyst til, at skulle sættes i nogen form for trænings-, vegetar- eller makeupbås. Jeg har lyst til, at hvile i og nyde, at jeg er vild med en masse forskellige ting. Dele ud af mine erfaringer om alle de ting, jeg oprigtigt elsker.


Har du oplevet lignende tanker, og hvad er din holdning til de sociale mediers påvirkning?

 

Hvis du kunne tænke dig, at følge med i fremtiden på min Instagram, så finder du den HER

Tak fordi du læste med <3

1 kommentar

  • Overhovedet ikke – men vores blog er også en blanding af alt muligt fjollet, almindeligt og gøglet – er fuldstændig ligeglad hvad vi signalere – det hele er jo for hyggens skyld 😀

    – A/@venterpaavinblog

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make-up favoritter #1