Hold dig sund(ere) i juletiden

Make-up favoritter #1

Jeg har egentlig i en periode bildt mig selv ind, at jeg brugte make-up for, at skjule mig selv. Det kommer så let til, at virke som om, man ikke er tilfreds med sig selv, fordi man går med make-up. Det ser jeg som en helt forkert indstilling til det. Lige som at folk går op i, at de går i noget tøj, der klæder dem og ser godt ud. Jeg elsker, at eksperimentere med make-up, og jeg ser det som en kunst. Det er megafedt, og derfor viser jeg jer her mine favoritter.

I går gik min søde veninde Kira – hendes Instagram finder du HER, og jeg live på Instagram. Min finder du HER. Det var en stor succes, og nogle af jer spurgte, om jeg ikke kunne linke mine favoritter herinde. Jeg har tilføjet lidt ekstra, da jeg har en masse favoritter, og i går var der ikke tid til, at vise dem alle.

Primer & setting sprays

Smashbox Photo Finish Set and Refresh Primer Water

En spray, jeg engang fik med, da jeg købte nogle produkter i Sephora i USA. Den er vildt god, fordi den frisker huden op, og på samme tid fugter. Den kan både bruges før og efter make-up. Derudover er den i den billige ende, og lige nu på tilbud. Jeg er vild med den!
104 kr

MAC Prep + Prime Fix+

Mac Fix+ vil altid have en plads i mit hjerte, haha. Det var den allerførste setting spray jeg fik i tidernes morgen. Den holder på make-uppen, og og min favorit ting ved den er, at den gør sådan, at det hele smelter flot sammen.

155 kr

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Min all-time favorit. Det er den jeg altid går tilbage til. Den holder på make-uppen HELE natten, når man er ude at svinge træbenet. Jeg har prøvet en masse forskellige, og hvis jeg SKAL vælge af alle, så vil det her være No 1!!! Jeg kan ikke leve uden den, så hvis du ikke har prøvet den, så SKAL DU!

207 kr

Foundations

SHEER GLOW FOUNDATION

Hvis man er til en foundation, der ikke dækker for meget, og ikke giver et matte look, så er den her fantastisk. Den ligger simpelthen så flot og naturlig på huden. Jeg er godt klar over, at den er i den lidt dyrere ende, men den er alle pengene værd, og jeg skal til at igang med min 4. af dem nu. Det er klart min favorit foundation.

329 kr

MAC Studio Waterweight foundation

Er man ikke klar til at slippe 329 kr for en foundation, så har jeg fundet en, jeg brugte før jeg fandt NARS. Det er ikke fordi den er MEGET billigere, men lidt. Den giver det samme naturlige let til medium dækkende look.

280 kr

Urban Decay All Nighter Foundation

Når jeg går lidt mere full-glam, så er det denne, jeg bruger. Jeg mixer den sommetider med lidt creme, flydende highlighter eller primer. Man véd med sikkerhed, at den her både dækker alt og holder en hel nat på dansegulvet.

259 kr

Når det kommer til foundations, så synes jeg ofte, at man får, hvad man betaler for. Med undtagelse af Chanel og andre mærker, der ikke har hovedfokus på make-up. Der betaler du mest af alt for mærket. Jeg kan mærke stor forskel på, om det er en foundation fra NARS eller en foundation fra maybelline. Ikke at der er noget galt med deres make-up, men man får, hvad man betaler for.


Det her var første del af mine make-up favoritter, så indlægget ikke bliver ALT for langt. Næste indlæg bliver bronzer og blush relateret, så stay tuned <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold dig sund(ere) i juletiden