FERIEVLOG #2

PULPBOLLER

Jeg lavede i går en masse juice, da jeg i dag tager en juice cleansing dag. Jeg har derfor en masse pulp, som jeg ikke synes skulle gå til spilde. Jeg har længe gerne ville forsøge mig med pulpboller, så det gav jeg mig i kast med i går. Resultatet synes jeg selv blev ret godt!

Ofte når man laver grøntsagsboller, synes jeg bollerne bliver fugtige, og det ødelægger brødoplevelsen. Derfor var jeg spændt på, hvordan resultatet blev. Da jeg tog dem ud af ovnen var de stadig forholdsvis fugtige indeni, men lader man dem stå natten over med et viskestykke på, er konsistensen en del bedre. Jeg kan kun anbefale disse boller, da de er utrolig sunde – og så er det en nem måde at indtage grøntsager på!

Jeg toppede bollerne med sorte sesam, da de indeholder en masse sundhedsmæssige fordele. Blandt andet er de med til at sænke blodtrykket, fyldt med omega-6, vitaminer og kostfibre!

skaermbillede-2017-07-16-kl-09-19-10

Du skal bruge:

350 g pulp

140 g havregryn (evt glutenfrie)

1 æg

3 æggehvider

2-3 spsk HUSK loppefrøskaller

Salt

50 ml vand

 

Kom det hele i en blender, eller i en skål og ælt det hele sammen. Lad det stå i 10 min, så HUSK aktiveres. Form dem herefter på en bageplade med bagepapir og kom i ovnen i 1 time på 160 grader!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERIEVLOG #2