SELF-LOVE CHALLENGE / DAG 2

SELF-LOVE CHALLENGE / DAG 3

Så blev det dag 3. Jeg håber, Du stadig hænger i! Du bliver ikke bare glad for dig selv over-night. Det kræver tid, tålmodighed og vilje, men det er muligt. Jeg er klar over, at tingene kan virke enormt åndssvage, men jeg har selv gjort tingene i noget tid, og jeg synes altså det virker!

Læs også: Positivitet og overskud

 DAG 3 // GIV DIG SELV OPMÆRKSOMHED

I dag er det ingen tossede øvelser. Giv dig selv den opmærksomhed du fortjener. Sluk for alle sociale medier i mindst en time, hvor du laver noget hjemme. Det kan være at læse en bog, rydde op, tage et langt bad og plej dig selv. Gør noget for DIG og ingen andre.

skaermbillede-2018-03-20-kl-01-51-36

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELF-LOVE CHALLENGE / DAG 2